house-of-balance-recepten-turkse-pizza

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng alle ingrediënten (behalve de wrap, tartaar rucola en de ingrediënten voor de knoflooksaus) in een keukenmachine of met een staafmixer tot een puree. Doe de tartaar in een kom, meng met de puree en laat (afgedekt) in de koelkast 15-30 minuten marineren. Besmeer de wrap met het tartaarmengsel en zet circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus goed door elkaar in een schaaltje en zet tot gebruik in de koelkast. Haal de Turkse pizza uit de oven, beleg met de rucola en serveer met de knoflooksaus.

Ingrediënten:

  • 1 PowerSlim wrap
  • 40-50 g rundertartaar
  • ¼ groene paprika, in stukjes
  • 2 tomaten in stukjes (vocht ook gebruiken)
  • Klein handje rucola
  • ½ groene Spaanse peper
  • 1 el verse peterselie
  • 1 tl tomatenpuree
  • Scheutje water
  • ½ tl chilivlokken
  • ½ tl zout
  • Snuf zwarte peper

Turkse pizza

Bereidingstijd 50 minuten

Aantal personen: 1

FASE 1A +B

Voedingswaarde

Energie: 269Kcal
Vet: 12,0 g
Koolhydraten: 9,5 g
Eiwitten: 26,7 g

Andere recepten

house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-cheese-cake
house-of-balance-recepten-pittige-balletjes
house-of-balance-recepten-wrap-met-kip
house-of-balance-recepten-pasta-penne
house-of-balance-recepten-thaise-curry
house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-turkse-pizza
house-of-balance-recepten-turkse-pizza